Följ oss på

Nyheter

VM vinnarodds Ryssland 2018

Det är fortfarande lång tid kvar innan VM drar igång men tiden går fort och snart är vi där. Denna sommaren blir VM det roligaste på länge med anledning av att Sverige deltar. Kanske kan det bli en lika rolig sommar som den 1994? Låt oss drömma om det i alla fall. Klart är i alla fall att Sverige gör sitt första VM-deltagande på tolv år när man entrar inledningsmatchen mot Sydkorea. Här på sportbonusar har vi tagit en titt på hur vinnaroddsen ser ut inför turneringen.

Föga oväntat tror inte spelbolagen alls på Sverige och man kan få så högt som 150 i odds på att Sverige tar hem VM-bucklan. Oddset är nog helt rätt, det skulle vara en skräll utan dess like. Men om vi går till de lite mer rimliga alternativen, hur ser då oddsen ut?

Favoriter att ta hem VM 2018

Tyvärr för Sveriges del så är det Tyskland som på förhand ses som den allra största favoriten att vinna VM. Som bekant lottades ju Tyskland i just Sveriges grupp och i dagsläget ligger oddset på att tyskarna vinner VM på knappa 6.00 i odds. Det häftiga med Tyskland är nog ändå deras bredd, det känns som de har två startelvor som kan vara med och kriga om ett VM-guld.

Efter Tyskland ses Brasilien som favorit nummer två. Inte helt oväntat heller kanske? Brassarna är alltid att räkna med i VM-sammanhang och oddset på att de vinner hela turneringen ligger just nu på dryga 6.00 i odds.

Efter det börjar det bli svårare att identifiera vilket lag som egentligen har störst chans att vinna men spelbolagen tror på Frankrike. Kanske har man nästan glömt hur bra Frankrike kan vara efter att Sverige högst oväntat lyckades slå dem hemma på Friends Arena.

Efter fransmännen hittar vi Spanien, Argentina och Belgien bland spelbolagens favoriter och man får ju lov att erkänna att det är ganska namnkunniga lag alla dessa länder kan ställa på planen kommande sommar.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter