Följ oss på

Sportbonusar

Vinnarodds på Elitserien 2018 / 2019

Äntligen är det återigen dags för hockey och svenska SHL, tidigare Elitserien, att dra igång grundserien. Premiäromgången äger nämligen rum nu på lördag och vi är många som sett fram emot detta under en lång period. Några av lagen har smygstartat med CHL men man kan minst sagt säga att det är först nu i helgen som säsongen drar igång på allvar. Lagom till detta har vi gått igenom spelbolagens bästa vinnarodds på de bästa lagen och redogör här för vilka sportsidor som har bäst odds på att ta hem grundserien i SHL 2018 / 2019.

Vi börjar med favoriterna höst upp och listar sedan de efterföljande lagen i fallande ordning sett till vilka oddssättarna tror kommer vinna SHL grundserien denna säsong:

  • Växjö 5.50 (Coolbet)
  • Frölunda 9.00 (Unibet)
  • Skellefteå 9.50 (bwin)
  • Färjestad 10.00 (bwin)
  • Djurgården 10.00 (youwin)
  • HV 71 12.00 (Coolbet)

Som synes är det spelbolagen bwin och Coolbet som sticker ut. Dessa spelbolag har de högsta oddsen på två av de lag som är störst favoriter att vinna SHL. På Coolbet kan man dessutom få en riktigt bra sportbonus på 100 % upp till 1 000 kr. Dessvärre erbjuder inte bwin någon sportbonus i dagsläget.

Information och Sportbonusar på SHL

Föga oväntat är det Växjö som är ganska stora favoriter till att ta hem SM-guldet i hockey även i år. Som de flesta kanske minns vann man såväl grundserien som SM-guldet föregående år. Titeln säkrade man på ett enkelt sätt genom att besegra Skellefteå med hela 4-0 i matcher i finalomgången.

I övrigt är det mycket jämnt mellan lagen där bakom och det är svårt att sia om vilket av dessa lag som egentligen har bäst förutsättningar för att slutligen vinna.

När det kommer till sportbonusar finns det en hel drös med bonuserbjudanden att välja mellan om du vill hitta en extra boost såhär lagom till säsongen börjar. Gå till vår startsida för sportbonusar och läs mer om vilka sportbonusar som finns, idag erbjuder i princip alla spelbolag odds på SHL och du kan då alltså använda deras sportbonus för att börja spela.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Sportbonusar