Följ oss på

Nyheter

Hur hittar man värdespel och sportbonusar?

Så kallade värdespel inom odds och betting är sådana spel man identifierar där sannolikheten för vinst på det utfall man spelar på är större än vad spelbolagets odds gör gällande. För den som är seriös inom sports betting gäller det att försöka identifiera och hitta värdespel. Om du gör detta har du skapat en bra förutsättning för att försöka kunna gå plus i längden på betting.

Att identifiera vilka spel som är så kallade värdespel är givetvis det som är svårt inom betting. Generellt sett kan man säga att spelbolagets oddssättare är riktigt duktiga och nu för tiden är det svårt att hitta marknader och spel där kännedomen hos oddssättarna inte är så hög. Detta är givetvis svårare desto större ett evenemang är. Att exempelvis hitta värdespel på en match från Premier League är svårare än att göra det på en svensk fotbollsmatch från division 1. Det gäller att hitta och skaffa sig ett informationsövertag mot de som fastställer oddsen.

Sportbonusar och värdespel

Egentligen kan man inte säga att sportbonusar och värdespel hör samman över huvud taget. Dock kan det vara bra att ha en bra spelkassa för att kunna bli en vinnande spelare. Alla kommer gå bet under en viss period och då gäller det att man har sunt money management och en tillräcklig spelkassa för att klara sig. I syfte att skaffa en bra spelkassa är det många som i början tar hjälp av olika sportbonusar. Det finns just nu sportbonusar man kan ta del av för över 50 000 kr till svenska spelare.

Vissa använder sig av så kallad bonustrading för att på ett ”säkert sätt” tradea till sig spelbolagens insättningsbonusar. Detta kan visserligen vara ett sätt att på ett realtivt enkelt sätt öka sin spelkassa men det är ändå inget vi skulle vilja uppmana till. Detta av den enkla anledningen att det inte är tillåtet enligt spelbolagens villkor.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter