Följ oss på

Nyheter

Vad är fördelarna med sportbonusar?

Det finns fördelar och nackdelar med vissa sportbonusar. En del skall man hålla sig ifrån, men de allra flesta är bra bonusar som kan bidra till högre avkastning för ditt spelande.

Främsta fördelarna med att erhålla en sportbonus

Betting skall vara roligt, och inte ett beroende. Man skall aldrig spela för mer pengar än man har råd att förlora. Vi förespråkar spel i måttliga mängder, men också att man tar sitt spelande på allvar. Att snabbt gå in och placera ett spel utan någon form av research är inte att rekommendera. Vi anser att man skall lägga ned tid på informationssökning inför varje spel, för i slutändan handlar det om pengar, och det finns sällan genvägar till att tjäna pengar.

För dig som spelar på förhållandevis seriös nivå, så är en sportbonus att föredra i alla lägen. Med en sportbonus kan du påverka din spelkassa och snabbare få högre avkastning på respektive spel. En bonus som innebär en procentuell ökning på ditt insatta belopp, bidrar till en snabbare utveckling av spelkassan. Viktigt inför valet av sportbonus är att man noggrant går igenom vad regler och villkoren säger. Det kan hos vissa oseriösa spelbolag vara orimliga omsättningskrav – något som vi tycker man skall undvika.

Orimliga omsättningskrav resulterar allt som oftast i förlorade pengar. När det kommer till betting på sport så är det inte rimligt att exempelvis omsätta en bonus 30 gånger, men notera att det är annorlunda när det kommer till casino-spel. Försök att hitta bonusar med låga omsättningskrav, lågt tillåtet minsta-odds, hög procentuell ökning på ditt insatta belopp och inga gränser för hur mycket du får vinna under omsättnings-perioden.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter