Följ oss på

Nyheter

Tottenham förnedrat av Manchester City

Manchester City tog under lördagen emot Tottenham på hemmaplan. Det var en match där Tottenham antingen kunde krympa avståndet och ingjuta hopp i guldstriden, men så blev inte fallet.

Manchester City att vinna guldet

”Det är det bästa laget i England” var kommentaren från Tottenhams tränare efter förlusten. Det var en otroligt viktig match på förhand. Inte bara för Tottenham, utan även för övriga klubbar i toppstriden. City fick inte ta fler poäng, för att åtminstone ha en teoretisk chans att knappa in avståndet. Det blev ytterligare en storvinst för City, som nu med all sannolikhet kommer vinna Premier League den här säsongen.

Det finns inga klubbar som för närvarande kan mäta sig med klubben, vilket City verkligen bevisat. Man har nu på kort tid vunnit mot både Manchester United och Tottenham, de två klubbar som kanske är närmst spelmässigt att kunna ha en chans. Nu skall det till ett smärre under för att serieledarna skall tappa det stora avstånd man redan skapat, men det är knappast troligt.

Hur tror du att säsongen slutar? Kan Manchester United åtminstone hålla kvar vid sin andraplats, och kan Tottenham ta ikapp i striden om topp fyra?

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter