Följ oss på

Nyheter

Tips: Hur du får ut mer av betting

Enligt statistik är det relativt få som är vinnande i betting i det långa loppet. Om alla hade tagit betting på största allvar, så kan denna statistik förändras kraftigt. Det är otroligt viktigt att göra allt man kan för att skapa sig själv de förutsättningar som krävs för att vinna på lång sikt.

Hur kan man vinna i betting långsiktigt?

Väldigt många som sysslar med betting tar det något för lättsamt. Det går snabbt och enkelt att placera ett spel och ivern att vinna snabba pengar tar över. Genom att placera ett spel på ren magkänsla är inte ett vinnande koncept, även om magkänslan kan komma att spela en betydande roll i kombination med övrig information. Det är oerhört viktigt att man gör research i varje spel man har planer på att lägga. Genom att läsa sig till information om en specifik match eller spelare, så kan man ofta dra en slutsats om spelet de facto är bra eller ej.

När det kommer till lagsport så är det vanligt att man helt enkelt går på vad oddsen säger och att man placerar ett spel på favoriten. Ett odds så lågt som 1.20-1.50 anses vara en ”given” match att spela på – hur kan en så stor favorit förlora? Det händer, väldigt ofta. Låt säga att ett fotbollslag leder ligan med 15 poäng med tre omgångar kvar att spela. De kommer sannolikt vara favoriter till att vinna varje match, mot i stort sett varje lag. Frågan är då om de har någon direkt motivation att ge sitt yttersta, om man redan vunnit ligan. Sådana parametrar måste man ha i beaktning, och man måste därför vara insatt i respektive liga eller turnering för att förstå hur läget faktiskt ser ut.

I stort sett all information som krävs finns att tillgå idag. Genom en enkel sökning på google, så kan du vägledas i helt rätt riktning, och med några få minuters engagerat läsande, så ger du dig själv betydligt bättre förutsättningar till hög avkastning på sikt. Du kan också kombinera med verktyg som sportbonusar, som snudd på samtliga spelbolag erbjuder. Klicka här för att komma till vår totala sammanställning över sportbonusar på nätet.

Bokför dina spel

För att hålla koll på hur ditt spelande ser ut är det bra att föra en sammanställning över samtliga placerade spel. Det finns väldigt bra verktyg på nätet, med så kallade spreadsheets, där man kan lägga in vilken match man spelat på, till vilket odds, och hur stor insats. Sedan fyller man i vinst, förlust eller push och får en sammanställning på utfallet. Det här ger dig en bra insikt i vilka spel som är vinnande för dig. Kanske finns det förlustspel som är återkommande, som du sedermera kan utesluta.

Var alltid noggrann med ditt spelande, och ta det på största allvar. Det är en utmaning och en sport i sig att vinna inom betting, så träna och lägg ned tiden som krävs. Vi på Sportbonusar.net önskar dig all lycka!

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter