Följ oss på

Nyheter

Tips för betting på fotboll

Är du intresserad av att spela på sport i allmänhet, men fotboll i synnerhet? Nu redogör vi för några enkla tips att tänka på när det kommer till spel på just fotboll. Man kan skapa sig fördelar i sitt spelande, och det är väldigt viktigt att ta vara på alla tips och tricks man kan.

Vikten av att välja rätt sportbonus

Det finns som bekant väldigt många olika sportbonusar på marknaden. Det är därför viktigt att man väljer den bästa för just dig. Det kan handla om antingen olika typer av bonusar, eller olika vad gäller belopp och insatser. Det finns riskfria spel, free bets, gratisspel och den vanligaste varianten för nya kunder – insättningsbonusar. Alla dessa bonusformer innefattas av olika regler, villkor och omsättningskrav. Detta för att spelbolagen inte kan ”ge bort” pengar, utan att de kräver något i gengäld. Därför är det viktigt att man väljer en bonus som är optimal på samtliga punkter. Det innebär låga omsättningskrav, hög procentuell ökning och tillåter låga odds.

Olika typer av spel på fotboll

För någon som inte är insatt i betting, så kanske det vanligaste alternativet är att spela på ”1X2”. Det innebär alltså att man spelar på att antingen hemmalaget eller bortalaget vinner, eller att det blir oavgjort. Detta kan ibland vara bra, men det finns sätt att antingen gardera sig eller att få ett högre odds. Om det lag du tror vinner har väldigt lågt odds, och du värderar deras chanser till att vinna med fler än ett mål, så finns det marknader för detta. Du kan då välja exempelvis -1.5 för ditt lag, som innebär att laget börjar matchen med 1.5 mål mindre. För att spelet skall gå in behöver de då vinna med två mål eller fler. I och med detta ökas också oddset, och du adderar värde till ditt spel, samt att du får högre avkastning vid vinst.

Det kan även appliceras i om du tror att ett lag eventuellt förlorar, men att de kan hålla siffrorna låga, så kan man vända på spelet och istället spela +1,5 som har motsatt innebörd.

Vissa matcher kan vara väldigt svåra att sia om utgång på och det kanske helt enkelt inte finns något särskilt värde i att spela på vinnarspel. Kan du då istället på förhand värdera hur många, eller få, mål det blir i matchen så kan dessa marknader vara bättre.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter