Följ oss på

Nyheter

Streama sport på nätet i HD-kvalitet

Den tekniska utvecklingen har varit påtaglig de senaste åren. Detta framgår inte minst i vårt beteende över hur vi konsumerar sport. Att titta via linjär TV har blivit allt mindre populärt. Detta till förmån för att streama sport på nätet istället. Detta gör tittandet med lättillgängligt och du kan titta på matcher oavsett var du befinner dig eller vilken sorts enhet du har tillgång till. Dator, mobil eller surfplatta – allt fungerar lika bra!

När du streamar sport på nätet finns det två alternativ. Dels har vi betalningstjänster där CMore och viaplay är de som innehar de främsta rättigheterna idag. De förstnämnda sänder exempelvis svensk sport från Allsvenskan, Superettan, Svenska Cupen, SHL och Hockeyallsvenskan. Viaplay har istället ett större internationellt fokus och sänder framför allt fotboll i värdsklass från Premier League, La Liga, Serie A och Champions League.

Streama sport kostnadsfritt

Som vi nämnde inledningsvis i denna artikel finns det ytterligare ett sätt att streama sport på nätet. Detta är att streama matcher hos spelbolag. Den stora fördelen med detta alternativ är att du då får titta på live stream gratis – spelbolagen tar inte ut några avgifter för detta.

Det som dock krävs är att du registrerat ett konto hos det spelbolag som sänder matchen eller matcherna du vill kolla på och att du har pengar på ditt spelkonto. Du behöver därmed göra en insättning minst en gång, sedan spelar det ingen roll hur mycket pengar du har, så länge inte saldot uppgår till 0.

Nackdelen med att streama sport via spelbolagen är att de inte har riktigt lika bra rättigheter som betaltjänsterna. Hos exempelvis Unibet, som har ett av de bästa och största utbuden av gratis stream, kan man dock se flera stora fotbollsligor och världstennis. Exempelvis visar dom varje år matcherna från La Liga, Serie A och Bundesliga. När det kommer till tennis visas i princip samtliga ATP-turneringar värda namnet.

Detta alternativ passar dig som vill ha en budgetvariant av streaming på nätet då det som nämnt ovan är gratis för spelare med pengar på spelkontot.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter