Följ oss på

Nyheter

Streama Allsvenskan & Superettan

Folk som gillar betting och sportbonusar är av naturliga skäl även intresserade av sport i allmänhet. Just nu är intresset för fotboll extra stort med tanke på att de stora ligorna i europa fortfarande är igång samtidigt som Allsvenskan och Superettan nu också dragit igång. Flera gillar att både spela och streama Allsvenskan och Superettan online på nätet. Även om merparten gillar att göra detta främst via datorn ökar såväl streaming som betting genom mobila enheter.

Även säsongen 2018 innehar CMore rättigheterna för att sända svensk fotboll från Allsvenskan och Superettan. Det betyder därmed att om du vill streama dessa ligor så behöver du ett konto inklusive deras sportpaket. Kostnaden för detta är 450 kr i månaden och du får då tillgång till all sport som erbjuds på CMore, inklusive deras filmer och serier.

Går det streama Allsvenskan gratis?

En vanlig fråga är om det på något sätt är möjligt att streama Allsvenskan gratis. Om du är ute efter ett lagligt alternativ finns det egentligen bara ett sätt. Under vissa begränsade perioder erbjuder CMore, antingen själva eller med andra samarbetspartners så som exempelvis bettingsidor, en prova på period under ungefär en månad. Då har du möjlighet att testa på att streama Allsvenskan gratis, men i övrigt finns det inga möjligheter.

Att streama genom CMore fungerar generellt väldigt smärtfritt. Du loggar enkelt in på deras applikation, alternativt direkt via deras hemsida, och kan efter det välja matchen du vill titta på och börja streama. Du tittar på svensk fotboll till hög kvalitet oavsett om du streamar via datorn eller mobilen hos CMore.

Förutom Allsvenskan visar CMore även samtliga matcher från Superettan och Svenska Cupen. Det innebär därmed att om du exempelvis vill se finalen i Svenska Cupen i maj så är det ett konto här som gäller. Priset kan avskräcka vissa men vi anser att det är värt pengarna om man har ett stort intresse och följer många av matcherna som visas.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter