Följ oss på

Sportbonusar

Sportbonusar efter omregleringen

Vid årsskiftet kommer Sveriges spelmarknad omregleras. Detta innebär kortfattat att det statliga monopolet försvinner och Svenska Spel kommer således inte längre verka som enda bolag i Sverige. Istället kommer alla betting sidor som vill erbjuda odds och betting i Sverige behöva ansöka om en spellicens. Många ställer sig nu frågan hur detta kommer påverka omfattningen av sportbonusar på nätet. Och faktum är att det kan föranleda ganska stora förändringar.

En betting sida kommer från och med 1 januari 2019 endast kunna erbjuda sportbonusar till spelare första gången de registrerar sig. Det blir därmed inte möjligt att ha återkommande sportbonusar och bonuserbjudanden. Något som är lite intressant är dock att det verkar som det kommer vara möjligt för alla spelbolag att erbjuda även befintliga kunder en ny sportbonus efter regleringen. Detta då regelverket gör gällande att kravet om endast ett bonuserbjudande kommer gälla från och med det att licenserna ges ut och träder i kraft.

Det kommer alltså också vara ett krav på att betting sidor ska beviljas en licens från den Svenska spelmyndigheten (tidigare Lotteriinspektionen). Det kostar flera hundratusen att ansöka om att få en spellicens beviljad vilket antagligen kommer avskräcka vissa mindre spelbolag och bettingsidor. Det kommer således antagligen bli färre sportbonusar att välja mellan efter omregleringen 1 januari 2019.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Sportbonusar