Följ oss på

Sportbonusar

Sport, odds och bonusar 2017

För dig som gillar betting, så går både sport, odds och bonusar ihop. Syftet är att hitta den rätta sporten, och sedermera matchen, som man vill spela på. Man skall jämföra odds, för att få så hög avkastning som möjligt, och man skall välja en lämplig sportbonus.

Välj en sportbonus efter just ditt behov

Som rubriken lyder – välj en bonus som passar dig bäst. Det finns mängder av olika varianter och alla är inte optimala för alla situationer. Först och främst, se till att du har råd att åka på en förlust. Sådant händer i betting, man vinner och förlorar om vartannat. Även den bästa och mest framgångsrika inom betting förlorar spel titt som tätt, så huvudsaken är att man skapar sig fördelar nog för att vinna majoriteten av spelen.

Ett vunnet spel behöver inte vara ett bra spel. Det kan vara ett spel till väldigt lågt odds, och även om laget eller personen i fråga allt som oftast vinner, så saknas sannolikt värde i spelet. Man skall alltid se till att det finns något värde och substans i spelet. Det innebär alltså att ett spel där ett fotbollslag erbjuds 1.10 i odds, är i stort sett alltid ett dåligt spel. Värdera alltid utgången för dig själv. Vinner lag x så många gånger i sträck utan att kryssa eller förlora? Är svaret ja eller nej på din fråga, så är spelet bra alternativt dåligt.

Var alltid ärlig mot dig själv när det kommer till val av spel. Det kan vara frestande att placera ett spel som man kanske inte ens själv tror fullt ut på. Just tanken av att kanske vinna är stark nog i många fall, och också där många faller när det kommer till betting. Se det långa perspektivet när du spelar, även om det bara är vid enstaka tillfällen. Spelar man en gång kommer man sannolikt göra det igen. Det är inget konstigt i det, men det är då viktigt att man varje gång ser till att man kan argumentera för sitt placerade spel.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Sportbonusar