Följ oss på

Nyheter

Sport och evenemang i fokus 2018

Halva 2018 har paserat. Betyder det att vi börjat gå mot slutet avseende underhållande sport och evenemang under 2018? Absolut inte. Faktum är att andra halvåret av många anses som minst lika roligt som vårsäsongen. Förvisso har det största evenemanget i form av VM i fotboll avklarats men när vi blickar fram mot höst och tidig vinter 2018 gör vi det med tillförsikt.

Oavsett om du är mest intresserad av fotboll, hockey, tennis, basket eller någon annan sport finns det många ligor och turneringar i fokus de kommande månaderna. Början av augusti är förvisso en ganska händelsefattig period men efter det drar mycket inressanta evenemang igång. För dig som älskar betting och sportbonusar är det en härlig tid vi har framför oss och vi hoppas likt de flesta åren att underhållningen kommer motsvara förväntningarna.

Det bästa under hösten 2018

Det är svårt att säga någonting annat än att de kanske mest intressanta händelserna under tidig höst äger rum i fotbollens tecken. Samtliga större europeiska ligor drar igång om ungefär en månad. Vi har Premier League, Serie A, La Liga, Franska Ligue 1, Bundesliga med flera. I början går dessa ligor parallellt med den svenska fotbollen varför fotbollsfantasterna jublar. För många är starten av dessa ligor i kombination med Allvenskan och Superettan ett välkommet tillskott efter sommaren, inte minst sett till att många är tillbaka i vardagslunken efter semestrar.

För den hockeyintresserade är det inte heller särskilt länge kvar till SHL och Hockeyallsvenskan drar igång. Visst känns det konstigt sett till det historiska värmeväder vi har just nu. Faktum kvarstår dock att det bara är ungefär en och en halv månad kvar till hockey från dessa ligor drar igång. Det återstår att se om Växjö lyckas försvara SM-guldet. Av historian vet vi att det har varit mycket svårt för lag att klara av att vinna SHL, eller Elitserien som det tidigare hette, två år i följd.

Utöver det har vi även hockey från NHL, mängder av ATP-turneringar i tennis inklusive US Open och slutspelet i London, basket från NBA och annat smått och gott. En härlig tid framför oss helt enkelt.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter