Följ oss på

Sportbonusar

Sport bonus för SHL

Sedan en dryg vecka tillbaka är den svenska ishockeyn igång. Framöver kan vi se fram emot matcher från såväl Hockeyallsvenskan och SHL. Det som är särskilt kul med hockey är det intensiva matchandet. Om man gillar att följa lagen från SHL kan man skatta sig lycklig med anledning av hur många matcher som spelas vecka ut och vecka in.

Såhär i säsongsinledningen av SHL har vi bland annat kunnat se att såväl Djurgården som Skellefteå ser starka ut. Samtidigt kanske nu även fjolårets gigant Växjö kommit igång. Deppigare ser det ut för skånelaget Rögle vilka hittills inte tagit en enda poäng. Detta trots att man inför säsongen varit ganska uppsnackade av expertisen inom hockeysverige. Det sistnämnda påvisar om inte annat att det kan hända väldigt mycket i hockey som inte alltid är så lätt att förutstpå.

Oddsa på SHL och Hockeyallsvenskan

Hockeysäsongens återstart gör även att svenska spelare som gillar betting på hockey får omfattande matcher och matchalternativ att hitta bra odds ifrån varje vecka. Dessutom är det många olika spelbolag som har intressanta sportbonusar och kampanjer för betting på SHL och Hockeyallsvenskan.

Som spelare kan man alltid använda sig av spelbolagens vanliga sportbonusar för att använda på hockey. Något som dock är extra intressant är att man även kan välja olika sorters specifika kampanjer för just spel på hockey. Idag kan man exempelvis få riskfria spel på hockey varje vecka under förutsättning att man lägger spel på någon hockeymatch (upp till en viss summa, kampanjvillkor gäller såklart). Några bra spelbolag som har kampanjer för betting på hockey är Nordicbet, betsson, betsafe och Optibet.

Nu när några omgångar avklarats kanske det till och med kan vara intressant att lägga ett vinnarspel på vilket lag som vinner SM-guld eller tar hem grundserien? Sådana odds på vinnare av SHL erbjuds av de flesta spelbolagen där ute.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Sportbonusar