Följ oss på

Nyheter

Sport & betting – hand i hand

Sedan mängder av år tillbaka är det många som kombinerar sitt intresse för sport med vadslagning och odds på nätet. Den enkla anledningen är nog helt enkelt att det blir lite mer spännande om man har chansen att vinna riktiga pengar samtidigt som man avnjuter sin sportupplevelse. För de flesta är det inga problem att kombinera dessa två intressen. Och det är självklart så det ska vara.

Man hör därför ofta att spelande och sport går hand i hand. Det har varit så under en lång tid och kommer av allt att döma även vara det framöver. Spelandet växer årligen och det är många som söker lite extra spänning genom att placera mindre spel på de matcher man tittar på. Inte minst har tillgängligheten blivit betydigt större i takt med digitaliseringen.

Vad gör jag om jag spelar för mycket?

Hur vet man om man spelar för mycket? Man skulle kunna argumentera för att det är både en svår och enkel fråga. Ett riktmärke kan vara att om ditt spelande medför känslor i form av ånger och oro så kan det vara ett tydligt tecken på att någonting står snett till. Om du upplever att ditt spelande går ut över ditt privatliv, antingen ekonomiskt eller socialt, bör du verkligen se det som varningssignaler som du ska ta på allvar.

Idag finns det flera olika aktörer man kan vända sig till om man känner att spelandet har tagit överhanden i sitt liv. Exempel på en riktigt bra organisation är Stödlinjnen. Dit kan du alltid vända dig om du har problem och självklart kostar det ingenting. Det viktigaste är kanske inte vilken organisation man väl vänder sig till, utan att man faktiskt gör det.

Odds och betting ska vara kul och inte en börda. Vi rekommenderar självfallet att du söker hjälp om du känner att du spelar för mycket.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter