Följ oss på

Sportbonusar

Spelbolag som erbjuder odds på trav

En av de mest populära sporterna att spela på i Sverige är trav. Denna traditionella sport har ett stort intresse, framför allt bland den äldre delen av befolkningen, men även bland många yngre återfinns intresse. De flesta spelar fortfarande hos den statliga jätten ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp). Faktum är dock att de som gör detta kan gå miste om bättre odds. Det finns nämligen flera spelbolag som erbjuder odds på trav idag.

Bolag Bonus Omsättningsvillkor Hämta


100 % upp till 500 kr
5x bonus (Min. odds: 1.50) Hämta bonus


200 % upp till 1 000 kr
5x bonus (Min. odds: 1.40) Hämta bonus


100 % upp till 1 000 kr
5x bonus (Min. odds: 1.50) Hämta bonus


100 % upp till 1 000 kr
8x bonus (Min. odds: 1.60) Hämta bonus


1 000 kr riskfritt spel
Inga krav Hämta bonus


100 % upp till 1 000 kr
6x bonus (Min. odds: 1.80) Hämta bonus


500 % upp till 500 kr
7.2x bonus (Min. odds: 2.00) Hämta bonus

Spelvinster från samtliga spelbolag ovan är skattefria. Du behöver således inte oroa dig över att någon beskattning skulle vara aktuell. Kanske är det fortfarande detta, i kombination med okunskap, som gör att många endast spelar trav på ATG? Inte sällan får du alltså som nämnt ovan bättre odds om du spelar på något annat spelbolag. Ändå är det fortfarande otroligt många som spelar hos ATG. Detta ser man inte minst genom att bara titta på deras omsättning som nästan uppgår till 5 miljarder kronor.

Till skillnad från de andra spelbolagen har ATG nästan osannolikt höga marginaler, vilket påvisar att deras återbetalning till kunderna (utbetalningsprocent) inte är hög. Under 2016 omsatte ATG 4,7 mkr och gjorde en vinst före skatt på 3,2 miljarder. Detta är vinstmarginaler andra spelbolag som erbjuder odds på trav bara kan drömma om.

Öka vinsterna på trav

För att bättra på dina chanser att vinna på trav bör du helt klart ta tillfället i akt och registrera dig hos något av dessa spelbolag. Förutom bättre odds och fler spelmöjligheter finns det en annan sak som lockar hos dessa spelbolag. De erbjuder alla nämligen någon form av sportbonus till nya spelare. Att utnyttja detta är ett bra sätt för dig som spelare att dels öka på din spelkassa men även för att testa på att spela på trav hos dessa aktörer.

Vi önskar dig all lycka med spelandet på trav under 2018 och hoppas på att du finner något av alternativen vi listat intressant.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Sportbonusar