Följ oss på

Nyheter

Spelbolag med gratis live stream 2017

Idag är det inte ovanligt att spelbolag erbjuder gratis live stream till sina kunder. Antalet spelbolag som gör det är få sett till hur många spelbolag det finns på marknaden, men det blir allt vanligare, vilket är positivt och fördelaktigt för kunderna.

Gratis live stream hos spelbolag

Det finns som bekant en rådande konkurrens bland spelbolagen. Idag är det många spelbolag som försöker slå sig in på marknaden, men de stora aktörerna har större muskler när det kommer till att förbättra sina tjänster. En av de kanske bästa åtgärderna i att göra sin tjänst bättre är just live stream, att det också är gratis gör inte saken sämre. Många streaming-bolag kräver en månatlig abonnemangs-kostnad, men så jobbar inte spelbolagen.

Vad spelbolagen kräver är, av förklarliga skäl, att du har ett registrerat konto i första hand. Sedan behöver du ha ett positivt saldo på ditt spelkonto vid streaming-tillfället. Det behöver oftast inte vara några större summor, utan det räcker generellt med att du har så lite som en enda krona på kontot. Oavsett hur mycket pengar du har på kontot, så påverkas inte dessa av att du använder deras streaming-tjänst. Pengarna kommer ligga kvar, redo att användas till annat. Notera dock att du inte behöver ha några pengar på spelkontot för att streama, om du har placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna.

Spelbolagen som erbjuder gratis live stream erbjuder självklart också väldigt bra sportbonusar. Nu kan du alltså ta del av en bonus, spela på en match och sedan följa spänningen live. Ett annat alternativ kan också vara att du följer matchen live, för att kunna utse ett bra spel vid live betting. Nedan listar vi tre av de bästa spelbolagen när det kommer till utbud och prestanda för live stream. Genom att klicka på någon utav länkarna ges du även tillgång till deras förmånliga oddsbonus.

Sida Erbjudande Erbjuds av Titta

Gratis stream på sport
Över 30 000 events årligen
Fotboll, hockey, tennis mm
Streama på Unibet TV Streama här

Gratis stream på sport
Väletablerad streamingtjänst
Fotboll, hockey, tennis mm
Streama hos LeoVegas Streama här
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter