Följ oss på

Sportbonusar

Spela gratis på odds & betting?

Vissa undrar om det är möjligt att spela gratis på odds och betting, men ändå ha chansen att vinna riktiga pengar. Svaret på denna fråga är att det beror lite på. Till skillnad från casino där man ofta kan få gratis free spins utan att göra någon insättning är det betydligt mer ovanligt att man kan få gratis spel som sportbonus att använda på betting om man inte gör en egen insättning.

Ibland finns det vissa spelbolag som under begränsade perioder eller kampanjer erbjuder ett gratis spel utan krav på egen insättning. Exempelvis har Mobilebet haft det någon gång. Dock är det som sagt mycket ovanligt inom odds och betting att man hittar denna sortens sportbonus.

Bästa sättet att spela gratis på betting

Man kan säga att det finns ett bra sätt att spela ”gratis” på betting. Då handlar det om att hitta en sportbonus i form av ett riskfritt spel. Du kommer visserligen då vara tvungen att göra en insättning av egna pengar. Men om det skulle vara så att du förlorar ditt första spel kommer du då få din insats återbetald av spelbolaget som erbjuder denna sportbonus. Du är sedan fri att ta ut pengarna direkt.

Nackdelen med ett riskfritt är att man kan bli lockad att fortsätta att spela även om du förlorar och får tillbaka pengarna från ditt första spel. Detta är såklart något spelbolagen hoppas på och är antagligen även anledningen till att det erbjuds riskfria spel idag. Det är helt klart ett bra sätt att lägga ett spel utan risk och så länge man klarar av att hålla sig ifrån frestelsen att fortsätta spela om man förlora finns det egentligen inget att vänta på.

Tre bra spelbolag som erbjuder riskfritt spel idag är betsson, Nordicbet och betfair. Hos dessa sidor kan du få 1 000 kr, 250 kr respektive 450 kr i riskfritt spel på din första insats.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Sportbonusar