Följ oss på

Uncategorized

Sirius – Malmö: Speltips & sportbonus

Om knappt en vecka är det återigen dags för Allsvenskan efter ungefär en månads uppehåll. Under våren har både Sirius och Malmö haft det tufft och i första matchen efter uppehållet ställs lagen nu mot varandra.

Malmö åker till Uppsala och är piskade att vinna. Efter den usla vårsäsongen har man nu en sista chans att kunna haka på topplagen och då krävs det utan tvekan tre poäng när man ställs mot jumbolaget. Detta oavsett att man spelar på bortaplan. Under uppehållet för VM har Malmö dels fått en ny tränare men kanske ännu viktigare värvat tillbaka Christiansen. Mittfältaren var kanske Allsvenkans bästa spelare förra året och är därmed ett mycket välkommet tillskott till laget.

Sirius då. Ja, det ser onekligen inte bra ut för Sirus. Man lyckades endast spela ihop fem poäng under våren och alla skador laget åkt på har självklart haft en mycket negativ inverkan.

Det är enligt vår mening stor chans, eller risk beroende på vilka lagsympatier man har, att Malmö kör över Sirius i denna match. Man kommer garanterat gasa på för att ingjuta självförtroende inför resten av säsongen och har absolut spelarmaterialet för att vinna med flera bollar i matchen.

På Unibet kan man hitta fina 2.48 i odds på att Malmö vinner mot Sirius med minst två mål i matchen. Där kan du även hitta en bra sportbonus. Välj mellan antingen 500 % upp till 500 kr eller 200 % upp till 1 000 kr. Nu kör vi!

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Uncategorized