Följ oss på

Sportbonusar

Olika typer av sportbonusar hos spelbolag

Som de allra flesta vet, som har någon insyn i betting, så finns det mängder av olika bonusar. Detta på grund av att alla spelare inte är lika, och att vissa har ett syfte som inte är jämförbart med andra.

Riskfria spel och free bets

Riskfria spel, gratisspel och free bets är en vanlig bonusform. Väldigt många spelbolag erbjuder detta, vilket är bra för den som inte kanske har ett lika långsiktigt tänk i sitt spelande, som andra har. Dessa typer av bonusar är tillägnade för ett, eller få spel. Innebörden är i grunden ungefär densamma, där man antingen får en slant av spelbolagen att betta för, alternativt att man får tillbaka pengarna vid ett förlorat spel. Om du väljer en bonus i form av riskfritt spel, så är det ypperligt tillfälle att kanske testa vingarna något extra och höja oddset en aning. Tror du på att ditt lag kanske kan vinna med två eller fler mål, så kan du välja asian hcp, och spela på just en sådan utgång. Detta förhöjer oddset och du får chans till ännu större avkastning. Skulle detta mindre säkra spel gå förlorat, så erhåller du pengarna tillbaka till spelkontot.

Riskfria spel och free bets kan vara utformade på olika sätt. Vi har recenserat spelbolagen och dess bonusar, så för mer information rekommenderar vi dig att klicka här.

Insättningsbonusar och välkomstbonusar

Dessa varianter är för dig som har för avsikt att stanna på sajten ett tag och placera fler spel än några enstaka. Generellt innebär en insättnings- eller välkomstbonus att man erhåller en procentuell ökning på det insatta beloppet. En vanlig bonus utformas likt följande exempel: 100 % ökning upp till 1 000 kr. Det innebär alltså att vid en insättning om 1 000 kr, så erhåller du ytterligare 1 000 kr att spela för. Totalt 2 000 kr kommer finnas tillgängligt på ditt spelkonto, vilket boostar spelkassan markant redan från start. Detta bonusbelopp skall sedermera omsättas x antal gånger, och hur många gånger varierar kraftigt från spelbolag till spelbolag.

Se till att du inte väljer en insättningsbonus som har för högt antal omsättningar som krav. Det finns väldigt många bonusar som erbjuder hög procentuell ökning i kombination med att man skall omsätta bonusen få gånger. Även dessa redogör vi för här på Sportbonusar.net.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Sportbonusar