Följ oss på

Sportbonusar

Olika sportbonusar under året

Tiden går fort, brukar man säga. Detta året är inget undantag och vi är redan en bra bit in i november. Vad hände med tiden egentligen? Högst oklart. Desto mer klart är att vi går mot ett nytt år där det ska bli mycket spännande att se vad år 2022 kommer erbjuda vad gäller olika sportbonusar och odds online.

Sportbonusar.net har nu funnits i över ett år och vår målsättning om att vara en av de bästa sidorna vad gäller jämförelser av sportbonusar på nätet kvarstår. Tiden finns inte alltid där, men vi försöker i alla fall hela tiden guida er besökare till bra sportbonusar. Under 2022 kommer vi se en hel del förändringar inom bettingscenen i Sverige och vi ser på detta med tillförsikt. Låt oss hoppas att den reglering som är på gång kommer föranleda ett allt bättre klimat för oss som gillar spel och odds på nätet.

Begränsningar inom sportbonusar

Även om vissa aspekter fortfarande är oklara kopplat till spelregleringen finns det flera områden som är glasklara redan nu. Ett av dem är vad som kommer gälla för spelbolagen när det kommer till sportbonusar. Ett företag kommer endast ha möjlighet att erbjuda en (1) bonus per beviljad spellicens. Detta innebär alltså att det inte längre kommer vara möjligt för de olika spelbolagen att erbjuda fler än en sportbonus till samma kund.

Noterbart är också att ovanstående begränsning gäller antal sportbonusar per licens. Man skulle kunna tänka sig att ett bolag som har flera olika spelsidor skulle kunna driva dessa under samma licens. Om man gör det är dock vår uppfattning att man fortfarande endast kommer kunna erbjuda en sportbonus. Antalet sportbonusar man kan erbjuda är alltså knutet till den beviljade spellicensen och inte till en spelsida.

Idag har över 50 spelbolag ansökt om licens och vi kan därför räkna med en hel del sportbonusar även 2019.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Sportbonusar