Följ oss på

Nyheter

Gratis live stream och sportbonus LeoVegas

Ta del av både gratis live stream och förmånlig sportbonus hos LeoVegas. Det snabbt växande spelbolaget LeoVegas har sedan en tid tillbaka lanserat deras livestream-tjänst, som erbjuds gratis mot deras kunder. Detta utöver att man kan ta del av väldigt förmånliga bonusar och specialerbjudanden när det kommer till betting

Gratis live stream och sportbonus hos LeoVegas

Bolag Bonus Omsättningsvillkor Hämta


100 % upp till 1 000 kr
5x bonus (Min. odds: 1.50) Hämta bonus

LeoVegas är ett snabbt växande spelbolag och har väldigt många marknadsaktiviteter för att locka till sig nya kunder. De har under lång tid återinvesterat deras intäkter i form av marknadsföring och att ge ut nya, mer förmånliga bonusar. De är inte snabbt växande av en slump, utan är ett komplett spelbolag, där man alltid finner vad man söker.

De erbjuder förmånliga bonusar, utmärkt spelupplevelse och även kostnadsfri live stream. Det här gör dem till en av de bästa aktörerna på marknaden. När vi nu kan få ta del av gratis live stream, så kan man antingen placera ett spel och sedan följa spänningen direkt. Alternativt kan man använda deras live betting-funktion, och skapa sig en uppfattning under matchens gång via stream.

LeoVegas erbjuder stream för mängder av sporter och ligor i världsklass. Här kan vi följa våra svenska hockeylag ute i Europa under samtliga matcher av CHL. Vi kan följa ligor som Bundesliga, Serie A och mycket mer. För att få en större uppfattning om deras totala utbud vad gäller både betting och live stream – klicka här, alternativt i tabellen ovan.

LeoVegas kommer fortsätta göra allt de kan för att erövra marknadsandelar. Med det sagt är det nästan ett måste att ha ett spelkonto här, för att snabbt och smidigt kunna ta del av deras förnyade erbjudanden som dyker upp kontinuerligt. Vi redogör ständigt för nya bonusar här på sajten, men vissa kan vara tidsbegränsade och är därmed bra för dig som spelare att då vara förberedd med ett registrerat konto.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter