Följ oss på

Sportbonusar

Dubbla oddset på Sverige mot Sydkorea

I veckan börjar äntligen VM-festen. När Sverige väl entrar turneringen gör man det mot gruppens på förhand svagaste lag, nämligen Sydkorea. Om Sverige vill ha en realistisk chans att gå vidare från matchen krävs det antagligen tre poäng i matchen mot Sydkorea – och visst bör man ha bra chans till det? Kanske kan ett spel på Sverige för en gångs skull vara ett spel med både hjärnan och hjärta. I alla fall om du får dubbelt odds på Sverige!

Hos Unibet får alla spelare nämligen möjligheten att boosta oddset med 100 % om man spelar på rak seger för Sverige i matchen. Detta innebär att du får hela 4.20 i odds på svensk seger. Maxinsatsen på detta spel är 100 kr vilket således gör att man kan vinna maximalt 420 kr inklusive den satsade insatsen. Detta är ett ruggigt bra odds och oavsett vad man egentligen tror om matchen bör man spela på det med anledning av den statistiska sannolikheten att spelet sitter kontra avkastningen oddset ger.

Fler sportbonusar hos Unibet

Unibet har ofta erbjudanden och bonusar likt den vi redogjort för i denna nyhet. Om du har för avsikt att spela lite på matcherna under VM kan vi rekommendera att du tittar till Unibets sektion för oddserbjudanden där det titt som tätt kommer upp bra kampanjer.

Om du inte är kund sedan innan hos Unibet får du dessutom möjlighet att ta del av en av marknadens bästa sportbonusar. Du väljer antingen deras 200 % sportbonus upp till 2 000 kr eller 500 % upp till 500 kr. Vilken du väljer beror självklart vad du är ute efter där den förstnämnda ger en högre bonus i kronor men den sistnämnda en högre procentuell sportbonus.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Sportbonusar