Följ oss på

Sportbonusar

Combo odds boost – få högre odds

En populär spelform bland såväl hobbyspelare som lite mer erfarna spelare idag är kombinationsspel. Detta innebär att man lägger minst två spel i samma kupong vilka kombinerat då ger ett gemensamt odds. Oddsen på respektive match multipliceras med varandra vilket gör att det totala oddset ökar. Risken ökar såklart i och med att kupongen går förlorad om ett spel går fel. Det positiva är såklart att det kombinerade oddset blir högre. Några spelbolag har vad som kallas för combo booster på vissa multipelspel och ett av dem är odds sidan fastbet.

Om du lägger ett flervalsspel hos fastbet med 5 spel eller mer i kupongen kan du få upp till 30 % odds boost i deras combo booster. Upplägget ser ut enligt nedan:

  • 5-kombination – 7 %
  • 6-kombination – 10 %
  • 7-kombination – 15 %
  • 8-kombination – 20 %
  • 9-kombination – 25 %
  • 10-kombination eller mer – 30 %

För att få maximal boost om 30 % behöver du alltså lägga minst 10 spel i din kombinerade spelkupong. För att dessa upp till 10 spel ska vara giltiga i kampanjen behöver varje spel ha minst 1.20 i odds. I praktiken kan du alltså lägga 10 stycken spel med 1.20 i odds och då få ditt odds boostat med 30 %.

Med denna boost kan du vinna maximalt 100 000 kr extra på din kupong, något som får sägas vara en ganska hög limit och därmed en bra sport bonus i vårt tycke.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Sportbonusar