Följ oss på

Nyheter

Betfair med ett gäng fina sportbonusar

Det klassiska spelbolaget betfair sticker ut som en av de sportsidor och spelbolag som erbjuder de helt klart bästa sportbonusarna för de som inte har ett konto på betfair sedan tidigare. Man kan välja mellan ett flertal olika sportbonusar och erbjudanden i form av insättningsbonusar, riskfritt spel och olika sorters odds boostar. Den enda nackdelen är att man som ny spelare m åste välja ett av deras erbjudanden – det går nämligen inte att kombinera deras olika bonusar.

Deras första och vanligaste sportbonusar är deras insättningsbonus på 1 000 kr. Väljer man denna insättningsbonus matchas din insättning på 1 000 kr upp till 1 000 kr. Denna sortens oddsbonus är bland de vanligaste idag och är en sportbonus som efterfrågas av många spelare.

Riskfritt spel eller odds boost istället?

Kanske vill du dock hellre ha ett riskfritt spel. Som nämnt ovan kan du alltså även få detta hos betfair första gången du börjar spela hos dem. Det som då gäller är att du kan få 50 kr riskfritt spel att använda på betfairs spelbörs. Med en spelbörs spelar du mot andra spelare istället för direkt mot spelbolaget i fråga vilket har vissa fördelar. Ofta kan det nämligen leda till att man får lite högre odds än om man spelar direkt mot spelbolagets egna oddssättare.

Något betfair är relativt unika med är dock att de varje vecka har riktigt, riktigt bra oddsboosts på utvalda matcher för nya spelare. Just nu kan man till exempel få 10.00 på AIK att vinna mot Östersund eller 10.00 i odds på att Hammarby slår Gif Sundsvall i den kommande allsvenska omgången. Nackdelen? Den maximala insatsen är relativt låg, något som dock är förståeligt med anledning av hur mycket de boostar oddsen. Det är inte helt ovanligt att spelbolag har oddsboost idag men att man får ett så pass mycket högre odds är desto mer ovanligt.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter