Följ oss på

Nyheter

Sverige – Italien: Bästa odds, VM-kval 2017

I november ställs Sverige som bekant mot Italien i två helt avgörande matcher om vilket av lagen som tar sig till VM-slutspelet i Ryssland. Här hittar du bästa odds inför matchen och annan information. Första matchen spelas på Friends Arena och matchen sålde slut på biljetter otroligt fort. Det kommer bli en publikfest och känslan är att Sverige kommer behöva få med sig en seger med en eller två bollar för att ha en rättvis chans att kunna knäcka italienarna över två matcher.

Bästa odds på rak seger för Sverige i det första mötet erbjuds av TonyBet, som är en del av Betssonkoncernen, där den som tror på blågult får fina 3.15 i odds. Kanske inte helt fel med tanke på att Sverige behöver gå för vinst i denna match? Vi har sett att man klarar av att matcha bra motstånd på ett riktigt bra sätt, inte minst mot Frankrike under VM-kvalet där man som de flesta nog minns tog en fin 2-1 skalp.

Italien är dock favoriter i såväl denna match som över två möten. Oddset på att Italien vinner i den inledande matchen, trots att den spelas på bortaplan, uppgår endast ca 2.50 i odds. Bäst odds på att Italien tar hem segern erbjuds av Pinnacle där vi hittar 2.53 på raka tvåan.

Det är antagligen troligt att Italien kommer gå ut relativt defensivt och sikta på att sedan försöka avgöra på hemmaplan. Ett underspel i antalet mål skulle därmed kunna vara ett intressant spel. Dessvärre är oddset på under 2.5 mål inte speciellt tilltalande, just nu erbjuds runt 1.50 i odds på detta utfall vilket är lite väl lågt.

Bästa odds på Sverige att ta sig till VM:

Hur ser då oddset ut på att Sverige tar sig till VM över två matcher? Högst odds erbjuds just nu av bet365 där vi hittar 3.25 på att Sverige går vidare efter dubbelmötet. Då är troligtvis ett bättre spel att Sverige lyckas vinna den första matchen på hemmaplan.

Oavsett går vi mot ett riktigt intressant möte och vi håller tummar och tår för att vi får se Sverige i Ryssland 2018.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Nyheter