Följ oss på

Sportbonusar

Aktuella kampanjer hos betfair

Bettingbolaget betfair är ett av de mest erfarna och traditionella spelbolagen som finns på den svenska marknaden idag. De sticker ut med att de erbjuder dels en vanlig sportsbook, likt de flesta andra spelbolag, men samtidigt har man även en spelbörs där spelare erbjuds att spela mot varandra. Vad är det som är bra med en spelbörs? Jo, eftersom spelbolaget endast tar ut en provision och där spelarna själva sätter oddsen kapas en mellanhand vilket innebär bättre odds. Valmöjligheten mellan den vanliga sportboken och deras spelbörs styr även vilka olika kampanjer och sportbonusar du kan använda dig av hos betfair.

Betfair har just nu två ”vanliga” välkomsterbjudanden för alla nya kunder. Dels kan man få 100 % upp till 1 000 kr i deras vanliga sportbok. Om du istället vill testa deras spelbörs erbjuds man ett riskfritt spel på 50 kr. Observera dock att det inte går att kombinera de olika bonusarna. Du måste välja vilken av dem du önskar att utnyttja mest.

Övriga kampanjer hos betfair

Även om betfairs vanliga välkomstbonusar är bra är det kanske deras övriga kampanjer som sticker ut jämfört med många andra spelbolag. De har nämligen återkommande förhöjda odds på specifika matcher som gör att man på sin första insättning får en riktigt bra chans till att vinna pengar till låg risk.

Exempelvis har man i skrivande stund en kampanj där man kan få 6.00 på att minst ett mål görs i veckans landskamp mellan England och Spanien. När Sverige mötte Ryssland härom veckan hade man ett odds på 100.00 att Sverige skulle vinna matchen. Varje vecka har man olika sådana kampanjer vilka alla ger bra mycket högre odds än marknadshögsta oddset hos övriga spelbolag. För dessa kampanjer tillämpas dock ett krav om att maximala beloppet man kan spela på är relativt lågt. Det vanligaste är att man kan spela på mellan 10-100 kr på dessa förhöjda odds.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Mer Sportbonusar